Over Prima

Teams

Prima Personeel heeft de volgende teams: Prima Metaal, Prima Installatietechniek , Prima Groen, Prima Bouw, Prima Schilders, Prima Winkelpersoneel, Prima Horeca en Prima ZZP. De teams opereren zelfstandig en hebben hun eigen website. De meeste teams bieden u al onze diensten die u hieronder ziet staan. Kijk op de website van uw eigen branchegespecialiseerde team om te zien wat uw team allemaal voor u kan doen. Hier leest u ook vanuit welke vestiging(en) uw team opereert.

Prima Personeel, meer dan uitzenden

We zijn een gespecialiseerd uitzendbureau, dat meer doet dan alleen uitzenden. U kunt via Prima bijvoorbeeld ook payrollen. Bij payrolling werft u zelf nieuwe medewerkers die u vervolgens bij Prima op loonlijst plaatst. Payrolling is net zo flexibel als uitzenden en doordat u de medewerker zelf werft, bespaart u op de kosten.
Hebt u als werkgever te maken met pieken en dalen in het werk, dan kan collegiale in- en uitleen de oplossing zijn. Hebt u tijdelijk te veel vast personeel, dan kunt u via uw eigen branchegespecialiseerde team bij Prima collegiaal uitlenen aan een branchegenoot die tijdelijk handen tekort komt. Zijn de rollen omgedraaid, dan kunt u collegiaal inlenen.
Prima wil dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen bij ons terecht kunt voor geschikte arbeidskrachten. Omscholen en opleiden zijn daarom speerpunten voor ons. We zijn erkend leerbedrijf in onder andere de bouw, installatietechniek, metaal, groenvoorziening en de winkelbranche. Door nu mensen op te leiden, zorgt Prima ervoor dat u ook in de toekomst bij ons terecht kunt voor gekwalificeerd personeel. meer informatie over onze diensten

Hoogwaardige dienstverlening en optimale veiligheid

Prima is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), VCU-gecertificeerd, voldoet aan de normen van NEN 4400 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening volgens de meest actuele professionele inzichten. Bovendien heeft u de garantie dat de veiligheid van uw personeel optimaal gewaarborgd is. meer informatie