Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Uitzendwerk en top uitzendkrachten in de Marine & Offshore sector

Wij zijn branchespecialist met een groot netwerk. Onze klanten zijn heel verschillend en dat geldt ook voor de banen waarin wij jou kunnen inzetten.

Werk op jouw lijf geschreven
Wij zijn branchespecialist met een groot netwerk. Onze klanten zijn heel verschillend en dat geldt ook voor de banen waarin wij jou kunnen inzetten. Wil jij offshore werken in de marine, olie & gas industrie of Wind Energy? En zoek je werk als E&I Monteur, E&I Technician, Fitter, Instrumentatiefitter, Lasser of als sleutelaar? Bij ons ben je aan het goede adres. Kijk snel waar je morgen al aan de slag kunt.
De beste vakmensen aan het werk
Wij begrijpen de behoeften van werkgevers in de marine en offshore sector. Onze projectmanagers en specialisten werken namelijk al jaren in deze sector. En onze opdrachtgevers merken dat direct als ze kennismaken met onze vakmensen. Snel de juiste vakkracht voor iedere functie.
Opleidingen en trainingen
Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je persoonlijke ambities helemaal waarmaakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zodra je bij ons aan de slag gaat, maken we samen met jou een plan voor je verdere ontwikkeling. Zowel persoonlijk als in je werk. Op maat en precies wat jij nodig hebt. Samen stippelen we iets moois uit. Bijvoorbeeld ervaring opdoen in verschillende functies en verschillende branches. Of een goed doortimmerd plan voor verdere opleiding en bijscholing. We denken in de breedste zin met je mee over je toekomst en we investeren daarin.
Veel interessante projecten
Ben jij een vakman of vakvrouw in de techniek? En wil je werken binnen mooie projecten bij bedrijven van naam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Omdat wij echt gespecialiseerd zijn in de marine en offshore, hebben we veel boeiende projecten in de aanbieding. Op de Noordzee maar ook op andere zee├źn in de wereld met een diversiteit van functies.

Bekijk onze recente vacatures

MEER MARINE & OFFSHORE VACATURES