Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden (voor bouwplaatsmedewerkers in Groningen)

Evenement informatie

DatumDatum nog niet bekend

PlaatsGroningen

De training ‘Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden’ is een onderdeel van de Erkenningsregeling van Centrum Veilig Wonen (CVW) en wordt door EPI-kenniscentrum verzorgd.

Inhoud 

Omgaan met bewoners in het aardbevingsgebied vergt een andere aanpak dan normale omgang met klanten in de bouwbranche. De gebeurtenissen rondom aardbevingsschade(s) brengen bij bewoners verschillende emoties met zich mee: stress, woede, angst, weerstand, onzekerheid en zo meer. In deze training wordt uitgebreid ingegaan op het herkennen van emoties en het op juiste wijze communiceren met de bewoners. Daarnaast is er ruimte om met vakcollega’s ervaringen uit te wisselen.

Deelnemers

Alle (bouw)vakmensen die door CVW erkend willen worden kunnen deze training volgen. De trainingsduur is twaalf uren, verspreid over meerdere trainingsbijeenkomsten.

Certificaat

Wanneer je deze training succesvol afrondt, ontvang je een certificaat. Met de certificering kun je aantonen dat je over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om te werken binnen de Erkenningsregeling. 

Aanmelden
Voer hier je gegevens in om je aan te melden.
v
Publicatiedatum 5 juli 2018
Wil je meer weten? Bel mij gerust!
Martin Weesies
Projectmanager Bouw
Vestiging: Groningen