Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Schakelcursus International Welding Technologist (S-IWT)

Evenement informatie

DatumStart frequent, meld je aan

PlaatsEmmen

Wil jij je graag verder ontwikkelen in de lastechniek, maar voldoe je nog niet aan de voorwaarden om te starten met de opleiding International Welding Technologist (IWT)? Dan is de Schakelcursus International Welding Technologist (S-IWT) iets voor jou!

De cursus

De ‘Schakelcursus International Welding Technologist’ is bedoeld voor iedereen die de ambitie heeft door te stromen naar de opleiding ‘International Welding Technologist (IWT)’ maar nog niet voldoet aan de toelatingseisen.

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wiskunde
  • Elektrotechniek
  • Sterkteleer
  • Materialenkennis
  • Organisatie
  • Lezen van constructietekeningen
  • Rapportage

Praktische informatie

Lessen worden gegeven op dinsdagavonden van eind september tot en met begin juni. Er zijn weken waar een aanvullende lesavond op donderdag gepland staat.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te nemen aan de Schakelcursus International Welding Technologist moet je minimaal in het Leerlingwezen een diploma hebben behaald (Kenteq), aangevuld met enkele lashandvaardigheidsdiploma’s (NIL).

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een examen in de vakken elektrotechniek, wiskunde, materialenkennis, sterkteleer, tekening lezen en organisatie. Het vak rapportage wordt afgesloten met een individuele opdracht. Na het behalen van de examens heb je een goede basis ontwikkeld om de opleiding ‘International Welding Technologist’ te volgen.

Aanmelden
Voer hier je gegevens in om je aan te melden.
v
Publicatiedatum 5 juli 2018
Wil je meer weten? Bel mij gerust!
Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal
Vestiging: Groningen