×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Kwaliteitskeurmerk zzp-bemiddeling voor Prima ZZP

Prima ZZP is één van de eerste gecertificeerde ZZP-intermediairs in Nederland!

Trots zijn wij op Prima ZZP, zusterbedrijf van Prima Personeel, dat zij één van de eerste gecertificeerde ZZP-intermediairs in Nederland is. Dankzij het keurmerk, ontwikkeld door branchevereniging NBBU, weten zzp’ers en opdrachtgevers bij wie ze terecht kunnen voor correcte zzp-bemiddeling. Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van zzp-bemiddelaars juist en betrouwbaar is, richting zelfstandige én opdrachtgever.

Veel opdrachtgevers regelen de inhuur van zzp’ers via een bemiddelaar, maar de kwaliteitseisen van de dienstverlening waren tot dusver onduidelijk. De NBBU startte daarom in april 2016 een pilot om certificering voor bemiddeling van zelfstandigen te ontwikkelen. Als groot voorstander van dit initiatief besloot Prima ZZP direct deel te nemen. Met succes, want zij mogen zich nu profileren als gecertificeerde zzp-bemiddelaar en het keurmerk gebruiken. Zelfstandigen en opdrachtgevers die nog niet bekend zijn met de werkwijze van Prima ZZP, weten op deze manier dat ze in goede handen zijn.

Voordelen voor de zzp'er

Een bemiddelaar legt het contact tussen een zzp’er en een opdrachtgever. Hij brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bemiddelaars kunnen zich met het keurmerk op kwaliteit onderscheiden, maar ook voor zzp’ers biedt de certificering voordelen. Zo weet een zzp’er dat hij of zij zaken doet met een goede bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en bijvoorbeeld zorgt voor een juiste facturatie namens de zzp’er.

Prima ZZP

Prima ZZP is een zusterbedrijf van Prima Personeel en gespecialiseerd in het bemiddelen van Zelfstandigen Zonder Personeel. We zijn dus niet echt een uitzendbureau, maar we helpen goede zzp’ers aan interessante opdrachten bij mooie bedrijven. We zitten in Groningen, maar we werken samen met al onze vestigingen. We weten dus voor heel Nederland precies waar bedrijven op zoek zijn naar zelfstandig werkende vakmensen. Ben jij als zzp’er op zoek naar opdrachten waarin je echt alles uit jezelf kunt halen? Maak dan snel kennis met Prima ZZP!

Publicatiedatum 28 oktober 2016

Meer actualiteit