Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Een Prima frietkraam op de werkplek!

Op dinsdag 3 mei hebben vijf projectmanagers van Prima Personeel een bezoek gebracht aan het nieuwbouwproject ‘het Ommelander Ziekenhuis’ in Scheemda. Echter, was het geen standaard bezoek. De projectmanagers hadden Klinkhamer Catering meegenomen. Want omdat onze vakmannen iedere dag hun uiterste best doen, vonden wij het hoog tijd om hun en hun collega’s te verrassen met een heerlijke vrijdagmiddag snack.

De Prima vrijdagmiddag snack 2.0

Het idee achter de Prima vrijdagmiddag snack is dat projectmanagers onze vakmannen én hun collega’s op een snack trakteren als welkom tijdens hun eerste werkweek. Afgelopen week is het roer van de Prima vrijdagmiddag snack omgegooid. De snack is niet bij de snackbar opgehaald, maar de snackbar is naar de werkplek gebracht!

“Prima Personeel, dat hebben jullie mooi geregeld!”– Vakman op de werkplaats 

OZG in Scheemda

De bouw van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda is een prachtig project. Circa 250 vakmannen werken mee aan de bouw van het ziekenhuis. Een tweejarig project waar met veel plezier gewerkt wordt!


Wil jij, net als onze vakmannen bij het OZG, meewerken aan de mooiste projecten? Solliciteer dan op één van de vacatures op www.prima.nl of stuur een open sollicitatie.

Publicatiedatum 9 mei 2017

Meer actualiteit