Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Onze vestiging in Bergen op Zoom is open!

Een nieuwe vestiging

Prima Personeel breidt zich uit! Ons avontuur is begonnen in een klein pand aan de grachten in het Hoge Noorden. Klein en persoonlijk, dat is waar het allemaal mee begon. Inmiddels is Prima in een groot deel van Nederland te vinden. Vanaf 20 maart 2017 heeft Prima haar deuren ook in het Zuiden van Nederland geopend, namelijk in Bergen op Zoom. Groeiend, maar nog altijd gewoon gebleven. Persoonlijk contact is en blijft het motto van Prima Personeel!

Het gezicht achter de telefoon van Bergen op Zoom

“Goedemiddag! Je speekt met Stefan van Prima Personeel”. Is wat jij nu zult horen wanneer je naar onze nieuwe vestiging belt. Maar wie is de man achter deze vriendelijke stem?

De man achter deze vriendelijke stem is een bekende binnen Prima. 3,5 jaar was Stefan het gezicht van Prima Metaal Personeel in Schiedam. Nu is Stefan zijn nieuwe avontuur begonnen als vestigingsmanager in ons nieuwe pand.

In Bergen op Zoom ondersteunt Stefan zijn klanten 24/7 bij het inzetten van de juiste vakman op de juiste plaats. Hij is gespecialiseerd in de volgende diensten: uitzenden, detacheren, werving en selectie, payroll, opleidingen en ZZP-bemiddeling binnen de metaal-, bouw- en installatiebranche. Ben jij op zoek naar een leuke baan of een vakman binnen deze branches? Kom dan gerust eens langs voor een  kop koffie om mogelijkheden voor jou te bespreken.

"Voor de uitzendkrachten hebben we altijd uitdagende en mooie projecten in de regio. We stimuleren en begeleiden ons personeel in hun ontwikkeling en we gaan altijd een stapje verder in onze dienstverlening dan anderen.” - Stefan de Witte

Prima Personeel

Wij ondersteunen bedrijven bij hun personele bezetting en leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van onze flexwerkers en werknemers. Opleiden en trainen van onze flexwerkers vinden wij heel belangrijk. We werken met branchegespecialiseerde klantenteams en de mens staat bij ons centraal.

Publicatiedatum 22 maart 2017

Meer actualiteit