Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Prima Horeca Personeel is op zoek naar jou!

Prima Horeca Personeel is op zoek naar jou! Prima helpt jou graag aan een baan in de horeca die bij jou past. Wij hebben een divers aanbod van vacatures in de catering en bediening. Maar ook als zelfstandig werkend kok kun je bij ons terecht. Of wil jij graag aan het werk op een leuk evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

‘Vanaf het moment dat ik werd ingezet bij Prima heeft mijn projectmanager er altijd voor gezorgd dat er een klus voor mij was, dit zorgt ervoor dat je loyaal wordt.’– Chantal Eggens, Barhoofd Essent Lounge FC Groningen.

Gespecialiseerd in uitzenden

Prima Horeca Personeel is al jaren actief in de horecabranche. We kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Als het gaat om uitzenden zijn we specialist in deze branche. Daardoor zijn we als geen ander in staat je in te zetten in een baan die je op het lijf geschreven is. En waar je de waardering en de verantwoordelijkheid krijgt die je verdient.Bij Prima sta jij centraal. Voordat wij jou plaatsen voor een leuke job word je eerst uitgenodigd voor een gesprek met Marloes of Inge, de projectmanagers van Prima Horeca Personeel. Dit gesprek is om jou beter te leren kennen en om jouw wensen te bespreken. Na afloop van dit gesprek gaan wij meteen voor jou aan de slag zodat jij snel aan de bak kunt!

‘Bij Prima Personeel ben je geen nummer, maar een persoon’ – Chantal Eggens, Barhoofd Essent Lounge FC Groningen.

Nog geen ervaring? Geen paniek! Bij Prima Personeel staan wij altijd open voor nieuwe kandidaten, door onze uitdagende klussen heb jij dit vakgebied binnen no-time onder de knie.

Wist je dat:

  • je als student een Prima horeca baan kunt hebben naast je studie?
  • je door kunt groeien binnen je functie?
  • je altijd bij ons kan langskomen voor een kop koffie of borrel?
  • wij een netwerk hebben van de leukste horeca bedrijven waar we jouw kunnen inzetten?

Waarom kiest Chantal voor Prima Horeca Personeel?

Ik houd van diversiteit binnen mijn werk, Prima weet hier goed op in te spelen. Elke klus is anders hierdoor leer je veel over het werk. Horeca is zo veel meer dan alleen het bedienen van gasten. Ik ben blij dat ik werk voor een bedrijf als Prima Personeel. Het bedrijf is goed georganiseerd en als uitzendkracht sta jij op nummer één!‘Mijn grootste succes bij Prima is dat ik ben opgegroeid van koffie meisje, naar barhoofd.’

Publicatiedatum 28 maart 2017

Meer actualiteit