Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Breed opleidingsaanbod in de installatietechniek!

Vanaf nu vind je online informatie over opleidingen die Prima Installatie Personeel aanbiedt. Want naast uitzenden, doen wij ook aan opleiden. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zelfverzekerd en met de juiste kennis en kunde aan de slag gaat. Wij willen het beste voor onze uitzendkracht en onze klant. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te investeren in vakmensen; we willen hun de gelegenheid bieden om zich te specialiseren in de installatietechniek.

Opleiden

Wij werken samen met onder andere TSH Technische Vakopleidingen, Kannegieter en Van Dusseldorp Training. Na een kwalitatieve selectie wordt de uitzendkracht opgeleid door een vakbekwame docent, zodat onze uitzendkracht aan het einde van de opleiding een certificaat op zak heeft. Na het volgen van de opleiding is het mogelijk om via ons netwerk in contact te komen met diverse opdrachtgevers of om een verdiepingsslag in een huidige baan bij Prima Installatie Personeel te maken.

Wil jij je specialiseren?

Wij leiden niet alleen ons eigen personeel op. Wanneer jij affiniteit met techniek hebt en gemotiveerd bent, dan ben je aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat gedreven mensen met plezier naar het werk gaan. We willen iedereen een kans bieden! Dus ook wanneer je (nog) niet werkzaam bent in ons team is het mogelijk om één van onze opleidingen te volgen. Denk hierbij aan: NEN 3140, zonnepanelen monteur of twisted-pair bekabeling.

Eigen personeel opleiden?

Op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, gemotiveerd personeel aan het werk hebben en het binden van krachten; wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in ontwikkeling van personeel. Daarom is het mogelijk om als externe partij eigen personeel bij ons op te leiden. We denken mee, inventariseren behoeftes en zorgen ervoor dat iedere vakkracht het werk tot in de puntjes uitvoert!

Bekijk hier het opleidingsaanbod van Prima Installatie Personeel.

Publicatiedatum 3 januari 2017

Meer actualiteit