×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Een Prima schildersopleiding!

Steeds meer schilders hangen hun kwast aan de wilgen, voor hen is het tijd voor hun welverdiende pensioen. Een nieuwe instroom schilders staat klaar om de kwast van hen over te nemen. Maar deze groep kan nog wel wat extra handen gebruiken. Er is namelijk een tekort aan schilders.

Wij leiden op!

Bij Prima Personeel zien wij het tekort aan schilders niet als probleem, maar juist als kans. Een kans waar wij op in willen spelen door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt om te scholen tot schilder. Opleiden zit namelijk in ons bloed en wij willen het beste uit onze mensen halen!

Aan de slag

Dat je schilderen alleen leert in de praktijk weten wij als geen ander. Daarom biedt Prima Schilders Personeel een schildersopleiding aan op ons hoofdkantoor. Deze inhouse-opleiding duurt 3 maanden en is gevuld met theorie, praktijk en gastlessen. Na deze periode breekt er een stageperiode van 3 maanden aan. Een stage waarin de schilders de fijne keepjes van het vak leren bij een schildersbedrijf. Om hen nog extra werkervaring mee te geven krijgen zij een contract bij Prima Schilders Personeel voor bepaalde tijd.

Trots

Of onze opleiding een succes is? Jazeker! En wij zijn apetrots op onze schilders die dit jaar hun diploma in ontvangst mogen nemen. We weten zeker dat hen een succesvolle carrière als vakman te wachten staat.

Onze partners

Om onze schildersopleiding te realiseren werken wij samen met TSH Technische Vakopleidingen. Daarnaast zijn we heel erg blij met alle kwasten en verfpotten die ons zijn aangeboden door Olijslager Verf BV.

Publicatiedatum 7 februari 2017

Meer actualiteit