×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Prima Personeel opent haar deuren in Bergen op Zoom

Prima Personeel groeit hard. Sinds onze oprichting in 1998 hebben we al tienduizenden mensen werk geboden, opgeleid, omgeschoold of richting een vaste baan geholpen. Hier zijn wij trots op. Om ons succes uit te breiden en nog meer mensen werk te bieden, openen wij aan het eind van het eerste kwartaal van 2017 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom!

Over Prima Personeel


Wij ondersteunen bedrijven bij hun personele bezetting en leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van onze flexwerkers en werknemers. Opleiden en trainen van onze flexwerkers vinden wij heel belangrijk. We werken met branchegespecialiseerde klantenteams en de mens staat bij ons centraal.

De vestiging


Onze organisatie heeft de ambitie om landelijk te opereren. Vanuit het Noorden, waar ons hoofdkantoor gevestigd is, breiden wij steeds verder uit. We gaan voor een landelijke dekking en willen lokaal zichtbaar zijn bij zowel onze klant als onze flexwerkers, omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden. De keuze voor Bergen op Zoom is strategisch gekozen. Het gebied is industrierijk en diverse grote klanten van Prima Personeel bevinden zich in deze regio. Daarnaast opent deze locatie de poort naar de provincies Zeeland en Limburg.

Vertegenwoordiging


De vestiging in Bergen op Zoom wordt vertegenwoordigd door vestigingsmanager Stefan de Witte. Stefan was ruim 3,5 jaar projectmanager bij Prima Personeel in Schiedam. Voor hem is de stap naar vestigingsmanager een mooie uitdaging in zijn loopbaan bij Prima.

Stefan is op zoek naar frisse, ondernemende en commerciële collega’s. Ben of ken jij iemand die ons team wil komen versterken? Reageer dan hier!


Publicatiedatum 19 januari 2017
Meer weten?
Stefan de Witte
Vestingsmanager
Vestiging: Bergen op Zoom

Meer actualiteit