Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Werken en leren via Prima Groen Personeel

Prima Groen Personeel bemiddelt jou naar een baan tijdens jouw opleiding!

Investeren in opleidingen is voor ons vanzelfsprekend. Bij Prima Groen Personeel staat jouw ontwikkeling voorop. We willen namelijk het beste voor jou.

Onze opleidingen

De opleidingen die wij aanbieden sluiten aan bij de vraag van de arbeidsmarkt. Je volgt theorielessen op een erkende onderwijsinstelling en wij begeleiden jou in de praktijk. We beschikken over een groot netwerk en daarom hebben wij altijd een passende werkplek die aansluit bij jouw behoeften.

MBO Tuin, Park en Landschap

Je volgt deze opleiding via Prima Groen Personeel op TerraNext. Een unieke kans, want tijdens deze opleiding combineer je leren met werken. Eén dag per week ga je naar school en de andere dagen ben je aan het werk bij een erkend leerbedrijf.

VHG Branche-opleiding

Je volgt deze opleiding via Prima Groen Personeel op een ROC school in Nederland. Het ROC heeft deze branche-opleiding opgericht in samenwerking met de branchevereniging van hoveniers (VHG). De opleiding bestaat uit drie delen: aankomend hovenier, hovenier en vakbekwaam hovenier. Tijdens het intakegesprek wordt bepaald in welk deel van de opleiding je kunt instromen.

Waarom een opleiding volgen bij Prima Groen Personeel?

  • Wij bieden (om)scholing op basis van de actuele vraag in de markt.
  • Afhankelijk van jouw situatie wordt je opleiding (deels) door ons betaald.
  • Het volgen van een BBL- of brancheopleiding is toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je (nog niet) voor ons werkt.
  • Wij zijn specialist in de markt en hebben een groot netwerk met interessante opdrachtgevers.

Kortom, wil jij je kennis verbreden of ben je toe aan een carrièreswitch? Bekijk dan onze opleidingen in het Groen en meld je aan!

Publicatiedatum 20 juli 2017

Meer actualiteit