Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

De bouw trekt aan, kom werken als timmerman!

Prima Leeuwarden is opzoek naar vakmensen

De bouwproductie is in 2017 blijven stijgen en ook in 2018 gaat dit doorzetten. Dit is te zien in de omgeving van Leeuwarden. Er zijn er veel nieuwbouwprojecten gestart en de komende jaren wordt er ook veel gerenoveerd. Zo zijn het Sint Bonafatiuspark en Techum in Leeuwarden grote nieuwbouwprojecten waar vakkrachten van Prima aan het werk zijn. Ook zijn er Prima vakkrachten aan het werk bij de renovatie van de ABCD straten.

Bouw in Leeuwarden

Reinier Visser, branchemanager Prima Bouw Personeel, vestiging Leeuwarden: “Ik merk de groei, zeker in vergelijking met zo’n vier jaar geleden merk je dat er veel meer werk is. Momenteel zijn er veel nieuwbouwprojecten gestart in regio Leeuwarden en hier zijn dan ook veel timmermannen voor ons aan het werk. Daarnaast zal er de komende periode in ook veel gerenoveerd worden, dus daar zullen ook veel vakmannen aan de slag mogen.’’

Vacatures in de bouw

Prima Personeel staat te springen om gemotiveerd personeel. Wij merken dat de vraag naar vakpersoneel groeit bij onze klanten. Wij hebben momenteel veel vacatures voor de functie Timmerman 1 en Timmerman 2. Ook worden er werkplaatstimmermannen gezocht.
Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures!

Ontwikkel jezelf bij Prima

De groei in de bouw is zo groot dat er binnenkort een tekort aan vakpersoneel wordt verwacht. Daarom leidt Prima op, zodat wij ook in de toekomst gekwalificeerd personeel kunnen leveren. Zo bieden wij cursussen voor basiskennis, verbreding van kennis en praktische vaardigheden. Voorbeelden zijn: VCA, houtrot of rijbewijs BE.


Binnen de opleidingsmogelijkheden van Prima heb je de mogelijkheid op een training te volgen of een volledige opleiding. Zo is er de mogelijkheid om de BBL opleiding Timmerman niveau 2 te volgen. Tijdens deze opleiding wordt leren met werken gecombineerd. Eén dag per week ga je naar school en de andere dagen ben je aanhet werk bij erkend leerbedrijf. Er zijn verschillende instroommogelijkheden gedurende het jaar.


Zie jij een toekomst in de bouw voor je? Schrijf je dan hier in! 

Publicatiedatum 9 maart 2018
Meer weten?
Joey Vermaning
Projectmanager Bouw
Vestiging: Leeuwarden

Meer actualiteit