Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Prima Personeel verhuist van Amsterdam naar Heerhugowaard

Wij zijn trots dat we je vanaf 9 juli 2018 welkom mogen heten in onze nieuwe vestiging aan de W. M. Dudokweg 27a in Heerhugowaard! De afgelopen periode is hard gewerkt door het team van Prima Personeel in Amsterdam om hun nieuwe pand in Heerhugowaard in orde te maken.

Waarom verhuizen?

Het is bekend dat er in de huidige arbeidsmarkt veel krapte onder technisch personeel is. Daarom vinden wij het van groot belang dat we dicht bij onze vakkrachten aanwezig zijn. Wanneer we kijken naar het fileleed rondom Amsterdam, hebben wij de overtuiging dat onze vakkrachten woonachtig zijn in de kop van de provincie Noord-Holland. Omdat we graag persoonlijk contact met onze vakkrachten hebben, komen we naar hen toe.

Niet alleen onze vakkrachten wonen in de kop van Noord-Holland. Ook de meest innovatieve bedrijven, in bijvoorbeeld de bouw en metaal bevinden zich in deze regio. Mooie projecten in de industrie, nieuwbouw of bij renovatiebedrijven zijn er in overvloed. Daarom zijn wij trots dat wij hier vanaf heden onderdeel van zijn!

Vertegenwoordiging en locatie

De vestiging in Heerhugowaard wordt vertegenwoordigd door vestigingsmanager Wouter en projectmanagers Caroline, Sven en Boy. Onze locatie bevindt zich op een strategische plek, centraal tussen Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Schagen, Haarlem en Amsterdam. In onze achtertuin vind je de Bouw & Techniek Campus. Hierdoor kunnen wij goed en snel inspelen op het ontwikkelen en opleiden van onze vakkrachten.

Over Prima Personeel

Prima Personeel ondersteunt bedrijven bij haar personele bezetting. We zijn écht gespecialiseerd in de metaal, installatie, bouw, infratechniek, marine & offshore, het groen en schilders. We zijn heel persoonlijk in onze manier van werken en steken veel tijd in de relatie met onze vakkrachten en klanten. Zo weten we precies welke vakkracht het best bij een vacature past.

Contact

W.M. Dudokweg 27A
1703 DB Heerhugowaard
t: 072 - 2020770Publicatiedatum 9 juli 2018

Meer actualiteit