×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Prima Personeel en Actief Werkt! bundelen de krachten

Al meer dan 20 jaar ondersteunt Prima Personeel bedrijven bij haar personele bezetting. Begonnen in Groningen en uitgebreid naar maar liefst 8 vestigingen landelijk. Onze ambitie is om de grootste en beste uitzender in gespecialiseerde branches voor vakmensen in Nederland te worden. Om dit doel in een stroomversnelling te laten plaatsvinden, zal Prima vanaf heden onder de vlag van Actief Werkt! verder operationeel zijn.

Over Actief Werkt!

Actief Werkt! bemiddelt flexkrachten vooral in sectoren als facilitaire dienstverlening, productie, logistiek, transport en licht technische functies. Landelijk werken 280 FTE voor Actief Werkt! en dagelijks worden meer dan 6.000 flexcollega’s uitgezonden. De organisatie heeft 58 vestigingen en inhouse locaties verspreid door Nederland. Met de overname van Prima Personeel groeit Actief Werkt! in Nederland naar een top-10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders.

De overname

”Prima heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een heel mooi en bijzonder uitzendbureau. Misschien zijn we inmiddels wel het beste en meest succesvolle uitzendbureau van Nederland voor vakmensen” aldus een voor het eerst in zijn leven niet bescheiden Bastiaan Last. Het is nu tijd dat anderen de organisatie verder gaan ontwikkelen en uitbouwen. Mooi dat ik hier nog aan kan gaan meewerken als algemeen directeur en aandeelhouder”.

Bastiaan Last zal het komende jaar nog nauw verbonden zijn met Prima Personeel. Daarna zal hij zijn taken neerleggen en wordt er een opvolger aangesteld.

Bastiaan Last: “Prima Personeel en Actief Werkt! zijn een erg goede match. We vertonen veel overeenkomsten in onder andere de visie, waarden en cultuur. Ook onze kernwaarden sluiten dan ook goed bij elkaar aan. We doen meer dan alleen bemiddeling en zijn daarnaast zeer persoonlijk en betrokken bij zowel onze klant als vakkracht. We willen beide graag het dagelijkse verschil maken en doen dit door veel waarde te hechten aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap”.

Het samengaan van Prima Personeel met Actief Werkt! is gericht op samenwerking, elkaar versterken en over (weer) toegevoegde waarde vinden.

Zelfde betrokkenheid voor klanten en vakkrachten

Met de overname is al het personeel van Prima Personeel overgenomen, met behoud van hun rechten en plichten. Klanten en vakkrachten gaan profiteren van een uitgebreider dienstenpakket, een groter landelijk vestigingennetwerk en een ruimer aanbod aan beschikbare banen. Contactpersonen blijven ongewijzigd. Klanten en vakkrachten kunnen blijven rekenen op een persoonlijke en betrokken wijze van omgaan met elkaar. Prima Personeel en Actief Werkt! delen de overtuiging dat uitzenden en bemiddelen mensenwerk is. Mensen maken het verschil.

Lees meer in het officiële persbericht.

Publicatiedatum 11 januari 2019

Meer actualiteit