Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Vakkracht aan het woord: Johan - Minikraanmachinist

Even voorstellen

Op 25 februari 2019 start voor het eerst de Prima Opleiding Assistent Infra/Groen. Daarom stellen wij je voor aan onze vakkracht Johan, zodat je een goed beeld krijgt van wat werken in de Infrabranche inhoudt.

Johan, je werkt inmiddels al een tijd voor onze afdeling Infra in Leeuwarden. Hoe ben jij bij Prima Personeel terechtgekomen?

Ik zag een leuke vacature op de website, waar ik direct op gereageerd heb. Drie dagen later was ik al als machinist aan de slag bij Aannemers & Loonbedrijf Vink.

Je werkt inmiddels alweer een lange tijd voor Prima. Kun je iets vertellen over je werkzaamheden?

Momenteel zijn wij (BAM) bezig met het saneren van gas van huisaansluitingen in Groningen. Wij leggen nieuwe gasleidingen aan van de hoofdbuis tot aan de meterkast. Samen met een grondwerker graven we een kopgat en sluiten het gas af. Als we alles vervangen hebben, straten we de gaten weer dicht en zorgen wij ervoor dat alles netjes gemaakt wordt.

Welke opleiding heb je gevolgd via Prima Personeel?

Dankzij Prima Personeel heb ik mijn VOP assistent behaald. Ik hoop binnenkort met een opleiding te kunnen starten in het gas en water.

Wat vind je het mooiste aan jouw vak?

Het mooiste van mijn werk vind ik de afwisseling en het samenwerken in een gezellige ploeg. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te werken.

Wil jij ook werken in de GWW? Meld je dan aan voor onze opleiding in de Infrabranche!

Publicatiedatum 9 januari 2019
Meer weten?
Theo Postma
Projectmanager Infra
Vestiging: Leeuwarden

Meer actualiteit