×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Vakkracht aan het woord: Ronald - Installatiemonteur

“De stap naar de installatietechniek was groot, maar dankzij de goede docenten van de opleiding heb ik deze makkelijker kunnen maken.”

De opleiding ‘Installatiemonteurs van de toekomst’ van Prima Personeel is Ronald erg goed bevallen. Inmiddels is hij al een tijdje aan het werk als installatiemonteur.

Omscholen

“Voordat ik dit traject begon, deed ik thuis al veel met klussen. Waarom zou ik daar niet mijn werk van maken? Ik ben toen begonnen met de opleiding bij Prima Personeel. Het was een hele leuke groep mensen die de opleiding volgden. Net als ik lieten veel zich omscholen. Er waren veel goede docenten uit de praktijk aanwezig. Ze gaven op een goede en leuke manier les! In het begin moest ik wel wennen aan het vroege opstaan, maar het werk is leuk dus ik heb het er maar al te graag voor over. Ik heb leuke collega’s en de dagen vliegen voorbij!”

Uitdagend werk

Ik ga beginnen met mijn BBL-traject. Hierin ga ik werken en leren. Gedurende het traject word ik ondersteund door Prima Personeel en daar ben ik erg blij mee. Ik zie voldoende uitdaging voor mezelf, er is zo veel te doen in de installatietechniek. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je niet alleen met je hoofd hoeft te werken, maar ook met je handen. Ik ben nog niet tegen iets aangelopen dat ik niet leuk vind, dus dat is enorm positief!”

Aanmelden 'Installatiemonteur van de toekomst'

Wil je net zoals Ronald installatiemonteur worden? Schrijf je dan snel in via www.prima.nl/installatiemonteur-worden. De eerstvolgende opleiding start op maandag 8 april 2019.
Publicatiedatum 18 maart 2019
Meer weten?
Fabian Buiringe
Projectmanager Installatie
Vestiging: Groningen

Meer actualiteit