Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Vakkracht aan het woord: Willem-Jan - Installatiemonteur

“De opleiding was heel zinvol. Ik heb veel geleerd van goede leermeesters."

Willem-Jan heeft de opleiding tot installatiemonteur gevolgd. “De opleiding is mij erg goed bevallen. Ik heb veel geleerd, ook van de docenten die alles goed in de praktijk konden brengen”. Via het UWV en de open dag van de Friese Poort is hij bij de opleiding 'Installatiemonteurs van de toekomst' van Prima Personeel terecht gekomen. Dankzij de opleiding is Willem-Jan nu aan het werk als installatiemonteur.

Aan het werk

“Inmiddels werk ik al een tijdje als installatiemonteur bij Prima. Ik sta om 6 uur ’s ochtends op. Vervolgens word ik of opgehaald of stap ik zelf in de auto en rijden we naar de bestemming. Er is dan een kort overleg over wat we die dag gaan doen."

Plezier en energie

“Sinds ik installatiemonteur ben, haal ik veel meer plezier en energie uit mijn werk. Terwijl ik nu fysiek veel zwaarder werk doe dan eerst. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, dat is toch mooi?” Via Prima Personeel werkt Willem-Jan bij installatiebedrijf Van Linde. De basis heeft hij geleerd tijdens het opleidingstraject en in het werkveld kan hij zich nu verder ontwikkelen. 

Toekomst

“Het contact tussen Van Linde, Prima Personeel en mijzelf is erg goed. Ik hoop dat dit nog een lange tijd zal voortduren! Voor de komende jaren wil ik mij verder gaan ontwikkelingen en ervaring opdoen. Ik wil eerst meters maken in de installatietechniek en over een halfjaar kijken we wel weer verder. Ik vind het enorm leuk dat wij de mensen blij maken met het werk dat wij doen!”

Aanmelden 'Installatiemonteur van de toekomst'

Wil je net zoals Willem-Jan installatiemonteur worden? Schrijf je dan snel in via www.prima.nl/installatiemonteur-worden. De eerstvolgende opleiding start op maandag 8 april 2019. 

Publicatiedatum 10 maart 2019
Meer weten?
Fabian Buiringe
Projectmanager Installatie
Vestiging: Groningen

Meer actualiteit