Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Veilig met Prima

Heb jij al een VCA-certificaat?

Hoe voorkom je ongelukken bij het hijsen van een kraan? Of hoe werk je veilig op hoogte? Veilig werken vinden we bij Prima Personeel belangrijk. Daarom organiseren we op 15 mei een Landelijk VCA Event waar jij gratis en vrijblijvend je VCA kan behalen.

Vergroot de kans op een baan


Een VCA-certificaat vergroot niet alleen je eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van de mensen om jou heen. Met het certificaat toon je aan dat je beschikt over de juiste kennis met betrekking tot de veiligheid en gezondheid in je werkomgeving. Voor werkgevers is een VCA interessant omdat het de kans op ongevallen op de werkvloer verkleint en daarmee vergroot jij de kans op het vinden van een passende baan.

VCA-B en VCA-VOL


Op 15 mei kun je kiezen uit twee verschillende soorten VCA-examens. Voor werknemers is er het VCA-B examen en voor zzp’ers en leidinggevenden die in dienst zijn van een bouwbedrijf of aannemer is er het VCA-VOL examen.

  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig om deel te nemen aan het examen.
  • Zowel VCA-B en VCA-VOL zijn beschikbaar in verschillende talen.
  • Het examen wordt afgenomen op een Prima vestiging bij jou in de buurt.
  • Het examen is erkend door de SSVV en staat onder toezicht van de beeldschermexamens.
  • Bij een positieve beoordeling ontvang jij je certificaat. Deze is ook geldig in België en Duitsland.
Werk jij in een risicovolle werkomgeving of op een plek waar werkzaamheden worden verricht die gevaar op kunnen leveren? Of ben je dit van plan? Dan is een VCA-certificaat zeker iets voor jou.

Behaal gratis en vrijblijvend je VCA


Op woensdag 15 mei organiseert Prima Personeel een Landelijk VCA Event. Wil je werken in de metaal, installatie, bouw, infra, marine & offshore, het groen of als schilder? En ben je nog niet in het bezit van een VCA-certificaat? Meld je dan snel aan via www.prima.nl/vca en behaal gratis en vrijblijvend je VCA!


Publicatiedatum 30 april 2019

Meer actualiteit