Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

990239

Het bedrijf waar jij voor aan de slag gaat, is een begrip in Groningen en omstreken. Dit bedrijf, opgericht in de jaren '70, voert in de regio Groningen zowel particuliere als industriële klussen uit. De diensten die dit bedrijf aanbiedt, zijn divers. Zo is er een glasservice, een vakteam voor het herstel van houtrot en timmermannen, die het overnemen als herstel niet meer nodig is. Je collega-timmermannen, -schilders, -glaszetters en -specialisten op het gebied van herstel van houtrot, zijn trots op hun vak. En delen de visie dat schilderwerk en het herstellen van houtrot mooie ambachten zijn, die met de grootste zorg moeten worden uitgevoerd.

Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als houtrotreparateur. Als flexwerker hoor je ook bij Prima Schilders Personeel. Dat heeft veel voordelen want Prima Schilders Personeel:
  • Gaat voor langdurige relaties. Sommige vakmensen werken er al 8 jaar.
  • Is dag en nacht bereikbaar.
  • Investeert in de ontwikkeling van haar mensen.
  • Is ondernemend, gespecialiseerd en betrokken.
  • Doet meer dan uitzenden.
  • Biedt een werkweek van 37,5 uur.

Werken bij Prima Schilders Personeel betekent ook samenwerken met prima schilders, geen rare kwasten. Luister eens naar Fré ook werkzaam bij Prima Schilders Personeel:

``Wat ik erg waardeer aan Prima Schilders Personeel is, dat er een goeie sfeer heerst, dat iedereen echt z'n best doet om de medewerkers aan leuk werk te helpen en dat de contactpersonen bij Prima altijd geïnteresseerd met je meedenken. Ook als je lastige vragen hebt.´´