Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Internationale metaalconserveringsonderneming

Het bedrijf waar jij je uitdagende opdrachten kunt uitvoeren, is een internationale metaalconserveringsonderneming, die staat voor betrouwbaarheid en continuïteit. Niet alleen voor haar klanten, maar ook voor haar werknemers. Alle diensten van deze onderneming zijn erop gericht de levensduur van objecten te verlengen. Daarbij onderscheiden zij zich door de hoge mate van kennis en hoge kwaliteit van processen en werkzaamheden.

Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt. Als flexwerker hoor je ook bij Prima Schilders Personeel. Dat heeft veel voordelen want Prima Schilders Personeel:
  • Gaat voor langdurige relaties. Sommige vakmensen werken er al 8 jaar.
  • Is dag en nacht bereikbaar.
  • Investeert in de ontwikkeling van haar mensen.
  • Biedt een werkweek van 37,5 uur.
Werken bij Prima Schilders Personeel betekent ook samenwerken met prima schilders, geen rare kwasten. Luister eens naar Jelle ook werkzaam bij Prima Schilders Personeel:

'Ik ben nog steeds blij dat ik voor Prima gekozen heb. De korte lijnen, het vaste aanspreekpunt binnen de organisatie, de goede bereikbaarheid en de kennis van de branche maken Prima Schilders Personeel voor mij tot het ideale uitzendbureau.'