Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Klein schilderbedrijf

Het schildersbedrijf waar jij als onderhoudsschilder voor aan de slag gaat, is van een ervaren zzp'er. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft deze schilder een grote, trouwe klantenkring van particulieren, scholen en ondernemers opgebouwd. Bekend om zijn duidelijke afspraken en hoge kwaliteit van zijn werk doen deze klanten graag een beroep op zijn vakmanschap. Van renovatie en nieuwbouw tot onderhoud, zowel binnen als buiten: deze zzp'er is van alle markten thuis.

Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als onderhoudsschilder. Als flexwerker hoor je ook bij Prima Schilders Personeel. Dat heeft veel voordelen want Prima Schilders Personeel:
  • Gaat voor langdurige relaties. Sommige vakmensen werken er al 8 jaar.
  • Is dag en nacht bereikbaar.
  • Investeert in de ontwikkeling van haar mensen.
  • Biedt een werkweek van 37,5 uur.

Werken bij Prima Schilders Personeel betekent ook samenwerken met prima schilders, geen rare kwasten. Luister eens naar Jelle, ook werkzaam bij Prima Schilders Personeel: 

‘Uiteindelijk heb ik contact gezocht met Prima Schilders Personeel. Zij kwamen bij mij direct heel sociaal, vriendelijk en meedenkend over. Prima wilde mij echt helpen, zo had ik het gevoel. Uit dit contact ontstond een goede relatie op basis van wederzijds vertrouwen.’