Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Van der Valk Hoogkerk

Ter hoogte van de P+R Hoogkerk heeft aannemersbedrijf Rottinghuis uit Groningen samen met de Koenen Groep de bouw van een nieuw Van der Valk Hotel verzorgd. Het hotel staat naast het transferium langs de A7.

De nok van het gebouw steekt maar liefst 27.5 m² boven maaiveld uit. Als de bladeren van de bomen zijn, is het dan ook goed zichtbaar vanaf de snelweg. Het hotel bestaat uit acht bouwlagen. Op de begane grond vind je de ontvangstruimte, het restaurant, de keuken en de opslag. De tweede verdieping is ingericht met diverse zalen en een grote foyer. Het hotel biedt aan ongeveer zestig medewerkers een voltijdbaan.

Onze betrokkenheid


Prima Bouw Personeel heeft voor dit project timmermannen en bouwvakhelpers geleverd die hebben meegeholpen in de uitvoering. De timmermannen waren vanaf het begin bij de bouw betrokken. Vlak daarna zijn ook de bouwvakhelpers hard aan de slag gegaan om het terrein schoon en droog te houden. De timmermannen hebben zich onder meer bezig gehouden met het storten van beton en het meehelpen aan de afbouw van de diverse ruimtes. Het nieuwe hotel is vlak voor de kerst van 2016 opgeleverd en in 2017 zijn de deuren voor de gasten geopend.