Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Eekels / TBI

“Wij zijn klant van Prima Metaal Personeel en al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Eekels I TBI bezit specifieke expertise en voert dagelijks met ruim 550 medewerkers projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. We verzorgen het gehele traject van nieuwbouw, modificaties, montage, revisie, reparatie en onderhoud tot en met service.
Bij Eekels staan klantgericht denken en doen in alles voorop. Het gaat ons erom langdurige en goede relaties met klanten te onderhouden, onder meer door altijd te zorgen voor de hoogste kwaliteit in het werk. Wij zijn dan ook erg kritisch bij het inzetten van vakmensen.
Prima Metaal Personeel voldoet wat ons betreft helemaal aan de hoge eisen die wij stellen aan een uitzendbureau. Niet voor niets werken wij voor de bemensing van onze projectteams al jaren met hen samen. En dit in heel Nederland. Medewerkers van Prima zijn vakkundig en gemotiveerd. Bovendien is Prima altijd erg goed bereikbaar, benaderen ze ons heel persoonlijk en geldt in alle opzichten ‘afspraak is afspraak’.”

Peter de Groot, Hoofd Uitvoering/Projectleider Eekels | TBI
Meer weten?
Marc Dijkhuizen
Projectmanager Metaal
Vestiging: Groningen
050-365 35 52