Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

André - Elektromonteur

André werkt sinds 2013 met veel plezier als elektromonteur voor Prima Installatie Personeel. Binnenkort gaat hij Prima verlaten. Maar daar is een hele mooie reden voor. André vertelt zelf welke reden.

“Bij mijn eerste contact met Prima in 2013 heb ik direct aangegeven dat ik graag in de offshore of onshore wilde werken. In Nederland, maar ook daarbuiten. Deze sectoren spreken me gewoon erg aan. Zeker de offshore. Lange dagen en veel van huis, maar vooral ook kameraadschap en hechte teams. Prima vond voor mij snel een leuke opdracht waar ik aan de slag ging. Vanaf dat moment heb ik verschillende klussen gedaan in olie en gas, in de scheepsbouw en de laatste jaren steeds meer in de windenergie.
Het waren allemaal projecten waar ik flink de handen uit de mouwen moest steken, maar daar houd ik van. Niet zeuren en gewoon zorgen dat iedereen tevreden is over mijn werk. Dat vind ik belangrijk en ik krijg daar veel waardering voor. Sterker nog, mijn laatste opdrachtgever Fabricom Offshore Services heeft mij intussen een vaste baan aangeboden. Ergens in een vast dienstverband gaan werken is ook altijd mijn insteek geweest. Maar wel fantastisch dat een lang gekoesterde wens dan ook daadwerkelijk in vervulling gaat. Ik ga Prima dus verlaten, maar ik ben ze erg dankbaar voor de kansen die ze mij gegeven hebben en voor de interessante klussen die ik in de afgelopen jaren heb kunnen doen.”

André, Elektromonteur
Vestiging Schiedam


Meer weten?
Jeffrey Kindt
Projectmanager Marine & Offshore
Vestiging: Schiedam