Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Even geen passende functie? Schrijf je vrijblijvend in!

Laat ons een passende opdracht voor je zoeken! Er zijn ook opdrachten die we niet uitzetten, maar invullen vanuit onze eigen database. Wil je niks missen? Meld je dan vrijblijvend bij ons aan. Wij houden jou dan op de hoogte van projecten en opdrachten die bij jou passen.


Over Prima ZZP

Prima ZZP is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen zelfstandigen zonder personeel en opdrachtgevers. Wij bemiddelen in de metaal, installatie, bouw, infratechniek, marine & offshore, het groen en schilders. Wij zijn door de NBBU erkend als ZZP bemiddelaar en opereren in heel Nederland. 

Wat je ervoor krijgt

  • We betalen je factuur binnen 7 dagen.
  • We hebben een groot netwerk onder mooie bedrijven in Nederland en we weten vaak als eerste waar nieuwe opdrachten zijn.
  • Mogelijkheden tot flexibele werktijden bespreekbaar.
  • We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als zzp’er aan de geldende richtlijnen voldoet.
  • Wij screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid.
  • Wij nemen deels je administratie uit handen en zorgen bijvoorbeeld voor goeie dossiervorming voor de wet DBA.
  • Wij zijn (branche)specialist in bemiddeling en we zijn helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We kunnen je dus bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden, van goedgekeurde modelovereenkomsten of van een RI&E-evaluatie.


Over Prima ZZP

We zijn ondernemend, gespecialiseerd en betrokken. Als het gaat om uitzenden en bemiddelen in onze vakgebieden is Prima Personeel de beste keuze. Voor vakmensen, maar ook voor werkgevers. Wij hebben een unieke aanpak en een bijzondere bedrijfscultuur. En dat merk je direct als je in contact komt met een branchespecialist bij één van onze vestigingen. Het is de missie van Prima Personeel bedrijven in de breedste zin te ondersteunen bij de inzet van flexibel personeel. En we dragen structureel bij aan de ontwikkeling van onze vakmensen. In onze visie staat specialisatie centraal. Diepgaande kennis van de branches waarin we actief zijn, zien we als voorwaarde om klanten en vakmensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vrijblijvend inschrijven
TERUG NAAR OPDRACHTEN VOOR ZZP'ERS
Wil je meer weten? Bel mij gerust!
Melvin Tuik
Manager ZZP
Vestiging: Groningen