Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

ZZP Opdracht: Lasser

Prima ZZP is doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers. De projecten waar jij aan het werk kunt zijn divers van aard. Onze opdrachtgevers bevinden zich namelijk in heel Nederland. Onder onze ZZP projecten valt het lassen van prefab leidingsystemen op werkplaatsen tot het lassen op booreilanden in de Noordzee.

ZZP projecten

Elke projectlocatie vraagt om een eigen specialist. Daarom zoeken wij ZZP lassers voor projecten in de volgende markten:
  • Petrochemie, on- en offshore
  • Ondergrondse leidingbouwprojecten
  • Ketel- en boilerindustrie
  • Machine- en apparatenbouw
  • Constructiebouw
  • Industrie- en chemielocaties
  • Scheepsbouw
Het lasproces en kwalificatienorm die gesteld wordt is afhankelijk van het project. Tig, Tig Combi, Elektrode, Fleetwelding, Mig Mag en STT zijn de meest voorkomende aanvragen onder de normen; EN ISO 9606-1 tm 4, ASME IX, EN 12732 en AWS.
Onze ZZP opdrachten doen zich voor in binnen- en buitenland. Ook is de duur van ieder lasproject variërend van één dag tot ruim een jaar. Kortom, Prima ZZP biedt zeer diverse en flexibele opdrachten voor ZZP’ers!

Ben jij de ZZP lasser die wij zoeken?

Ben jij de lasspecialist die houdt van uitdaging en afwisseling? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan om onze samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Over Prima ZZP

Wij zijn erkend ZZP bemiddelaar en werken conform de Wet DBA richtlijnen. Ook wanneer je als ZZP’er nog niet volledig aan het door ons gevraagde profiel voldoet gaan we graag met jou in gesprek om de mogelijkheden via onze ZZP bemiddeling te bespreken.

INGEHUURD WORDEN?
Wil je meer weten? Bel mij gerust!
Melvin Tuik
Manager ZZP
Vestiging: Groningen
088 - 004 52 00