Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

ZZP Opdracht: Timmerman

Ben jij een echte vakman en wil jij aan het werk op de mooiste projecten? Dan ben je bij Prima ZZP bemiddeling aan het juiste adres!Voor diverse bouwbedrijven zijn wij opzoek naar ZZP'ers voor zowel onderhoud- en nieuwbouwprojecten.

Heb jij wat nodig is?

Als je contact met ons hebt opgenomen en we hebben kennis met je gemaakt, gaan we direct voor je aan het werk. We gaan opzoek naar een opdracht die bij jou past. Als we een mooie opdracht gevonden hebben, stemmen we in overleg met jou het uurtarief af met de opdrachtgever.

Wat je ervoor krijgt

  • We betalen je factuur binnen 7 dagen.
  • We hebben een groot netwerk onder mooie bedrijven in Nederland en we weten vaak als eerste waar nieuwe opdrachten zijn.
  • Mogelijkheden tot flexibele werktijden bespreekbaar.
  • We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als zzp’er aan de geldende richtlijnen voldoet.
  • Wij screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid.
  • Wij nemen deels je administratie uit handen en zorgen bijvoorbeeld voor goeie dossiervorming voor de wet DBA.
  • Wij zijn (branche)specialist in bemiddeling en we zijn helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We kunnen je dus bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden, van goedgekeurde modelovereenkomsten of van een RI&E-evaluatie.


Over Prima ZZP

We zijn ondernemend, gespecialiseerd en betrokken. Als het gaat om uitzenden en bemiddelen in onze vakgebieden is Prima Personeel de beste keuze. Voor vakmensen, maar ook voor werkgevers. Wij hebben een unieke aanpak en een bijzondere bedrijfscultuur. En dat merk je direct als je in contact komt met een branchespecialist bij één van onze vestigingen. Het is de missie van Prima Personeel bedrijven in de breedste zin te ondersteunen bij de inzet van flexibel personeel. En we dragen structureel bij aan de ontwikkeling van onze vakmensen. In onze visie staat specialisatie centraal. Diepgaande kennis van de branches waarin we actief zijn, zien we als voorwaarde om klanten en vakmensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Ingehuurd worden?
TERUG NAAR OPDRACHTEN VOOR ZZP'ERS
Wil je meer weten? Bel mij gerust!
Reinout Benninga
Specialist Bouw
Vestiging: Groningen