Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Verantwoordelijk werk binnen mooie projecten

Onze vakmensen werken binnen veel verschillende en interessante projecten. In heel Nederland proberen wij werk te vinden dat aansluit bij jouw ambities en bij de kansen in de markt. Wat je ook precies doet, je doet altijd werk dat belangrijk is voor onze klanten. Wil jij ook met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid aan de slag in mooie projecten? Maak dan snel kennis met Prima Personeel. Bekijk hier een aantal projecten waar onze uitzendkrachten met plezier werken of gewerkt hebben.

Petrojarl

De ‘Petrojarl I’ is een Floating Production Storage and Offloading (FPSO), die opgeknapt wordt zodat het schip binnenkort zijn reis kan maken naar het Atlanta-olieveld. Voor dit project levert Prima Personeel vakmensen uit heel Nederland!  

Noord/Zuidlijn Amsterdam

De Noord/Zuidlijn is de metrolijn die Amsterdam-Noord en Amsterdam-Zuid met elkaar moet verbinden. Prima Installatie Personeel zet voor dit project elektromonteurs in.  
FC Groningen

Het personeel in de business-gedeeltes en de publieke tribune van het Noordlease Stadion wordt verzorgd door Prima Horeca Personeel. Onze projectmanager die tijdens de wedstrijden aanwezig is, zorgt ervoor dat de juiste vakkracht op de juiste plek staat. 
TT Festival Assen

Tegelijk met de Motul TT Assen vindt het meerdaags TT Festival in het centrum van Assen plaats. Prima Horeca Personeel verzorgt voor dit evenement barmedewerkers, cateringmedewerkers en ook leidinggevenden voor de horecateams.  
Van der Valk Hoogkerk

In 2017 zijn de deuren van het nieuwe Van der Valk Hotel in Hoogkerk geopend. Prima Bouw Personeel heeft voor dit project timmermannen en bouwvakhelpers geleverd die hebben meegeholpen in de uitvoering.  

Torpedowerkschip ‘Zr. Ms. Mercuur’

Om de onderzeeboten van de Walrusklasse optimaal te kunnen blijven ondersteunen is het torpedowerkschip grondig verbouwd. Prima Metaal Personeel heeft binnen dit project vakmensen ingezet voor verschillende (operationele) functies. 

Wooncorporatie Acantus Groep

Voor de woningen van de wooncorporatie Acantus Groep levert Prima Schilders Personeel goede en betrokken schilders voor het onderhouden en herstellen van woningen in de regio Delfzijl.

Gasopslag Norg

De gasopslag in Norg is een van de ondergrondse gasopslagen van de NAM. De vakmensen van Prima Personeel werken op deze locatie aan capaciteitsuitbreiding van de gasopslaginstallatie.

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Openingstijden, Maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.
Ik wil meer weten 050- 313 82 56