Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

ZZP inloopochtend

Speciaal voor ZZP’ers organiseren wij op zaterdag 13 juli 2019 een inloopochtend op onze vestiging in Leeuwarden. Van 09.00 uur tot 12.30 uur vertellen we graag wat wij als Prima ZZP voor jou kunnen betekenen. De branches metaal, installatie, bouw, infratechniek, marine & offshore, het groen en schilders staan tijdens de inloopochtend centraal.

Direct aanmelden

Waarom Prima ZZP?

Prima ZZP is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen zelfstandigen zonder personeel en opdrachtgevers. Wij zijn door de NBBU erkend als ZZP bemiddelaar en opereren in heel Nederland.

  • We hebben een groot netwerk onder landelijke en regionale bedrijven in Nederland. Hierdoor weten wij vaak als eerste waar en wanneer er nieuwe opdrachten zijn.
  • We screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid.
  • We streven ernaar om je factuur binnen 7 dagen te betalen.
  • Wij nemen deels je administratie uit handen en zorgen onder andere voor een juiste dossiervorming voor de wet DBA.
  • Wij zijn specialist in ZZP-bemiddeling en op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We kunnen je helpen bij bijvoorbeeld het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden van goedgekeurde modelovereenkomsten of van een RI&E-evaluatie.

Locatie

Prima Personeel Leeuwarden
Vertrekadres
Contactgegevens


Harlingerstraatweg 103

8914 AZ Leeuwarden

T: 058 - 204 52 50

E: leeuwarden@prima.nl

Meer informatie en aanmelden

Op onze vestiging in Leeuwarden vertellen we graag wat wij als Prima ZZP voor jou kunnen betekenen, welke projecten er beschikbaar zijn voor ZZP'ers en met welke bedrijven wij samenwerken. Interesse? Meld je dan gemakkelijk en snel aan via onderstaand formulier.

Aanmelden inloopochtend ZZP Leeuwarden

v
Versturen

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Remco Jorritsma, Projectmanager Metaal
Ik wil meer weten 058 - 204 52 52