Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Uitzendwerk en top uitzendkrachten in de infra

Wij zijn branchespecialist met een groot netwerk. Onze klanten zijn heel verschillend en dat geldt ook voor de banen waarin wij jou kunnen inzetten. 

Werk op jouw lijf geschreven
Wil jij werken in de infrastructuur? En zoek je bijvoorbeeld werk als stratenmaker, grondwerker of kraanmachinist? Bij ons ben je aan het goeie adres. Kijk snel waar je morgen al aan de slag kunt. 
De beste vakmensen aan het werk
Wij begrijpen de behoeften van werkgevers in de infra. Onze projectmanagers en specialisten werken namelijk al jaren voor deze sector. En onze opdrachtgevers merken dat direct als ze kennismaken met onze vakmensen. Snel de juiste uitzendkracht voor iedere functie.  
Opleidingen en trainingen
Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je persoonlijke ambities helemaal waarmaakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zodra je bij ons aan de slag gaat, maken we samen met jou een plan voor je verdere ontwikkeling. Zowel persoonlijk als in je werk. Op maat en precies wat jij nodig hebt. Samen stippelen we iets moois uit. Bijvoorbeeld ervaring opdoen in verschillende functies. Of een goed doortimmerd plan voor verdere opleiding en bijscholing. We denken in de breedste zin met je mee over je toekomst en we investeren daarin.  
Onze projecten
Ben jij een vakman of vakvrouw in de infra? En wil je als uitzendkracht werken binnen mooie projecten bij bedrijven van naam? Dan ben je bij ons aan het goeie adres. Omdat we echt gespecialiseerd zijn in de infrasector, hebben we veel boeiende opdrachten in de aanbieding. In heel Nederland en met veel verschillende leuke functies. Kijk snel aan welke projecten wij zoal werken.  

Bekijk onze recente vacatures in de infra

Meer infra vacatures

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Theo Postma, Projectmanager Infra
Ik wil meer weten 058-204 52 54