×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Uitzendwerk en top uitzendkrachten in de infra

Wij zijn branchespecialist met een groot netwerk. Onze klanten zijn heel verschillend en dat geldt ook voor de banen waarin wij jou kunnen inzetten. 

Werk op jouw lijf geschreven
Wil jij werken in de infrastructuur? En zoek je bijvoorbeeld werk als stratenmaker, grondwerker of kraanmachinist? Bij ons ben je aan het goeie adres. Kijk snel waar je morgen al aan de slag kunt. 
Voor ZZP'ers
Prima ZZP is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen zelfstandigen zonder personeel en opdrachtgevers. Wij mogen ons, als één van de weinige organisaties in Nederland, erkend ZZP-bemiddelaar noemen. Vanuit 8 vestigingen opereren wij in heel Nederland. We weten precies waar bedrijven op zoek zijn naar zelfstandig werkende vakmensen. Ben jij als zpp'er op zoek naar opdrachten waarin je echt alles uit jezelf kunt halen? Maak dan snel kennis met ons. 
Opleidingen en trainingen
Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je persoonlijke ambities helemaal waarmaakt en jezelf blijft ontwikkelen. Zodra je bij ons aan de slag gaat, maken we samen met jou een plan voor je verdere ontwikkeling. Zowel persoonlijk als in je werk. Op maat en precies wat jij nodig hebt. Samen stippelen we iets moois uit. Bijvoorbeeld ervaring opdoen in verschillende functies. Of een goed doortimmerd plan voor verdere opleiding en bijscholing. We denken in de breedste zin met je mee over je toekomst en we investeren daarin.  
De beste vakmensen aan het werk
Wij begrijpen de behoeften van werkgevers in de infra. Onze projectmanagers en specialisten werken namelijk al jaren voor deze sector. En onze opdrachtgevers merken dat direct als ze kennismaken met onze vakmensen. Snel de juiste uitzendkracht voor iedere functie.  

Bekijk onze recente vacatures in de infra

Meer infra vacatures

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Theo Postma, Projectmanager Infra
Ik wil meer weten 058 - 204 52 54