×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Vakmensen tijdelijk en vast


Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op de specifieke behoefte van opdrachtgevers. We leveren snel de beste vakmensen voor tijdelijke inzet op functies. Maar ook bij het invullen van vaste vacatures helpen we werkgevers graag en goed.

Lees hier onze oplossingen voor elk personeelsvraagstuk.

Uitzenden
Wij hebben de beste en meest gemotiveerde vakmensen voor uitzendbanen. Mensen met exact de kennis en ervaring die nodig zijn. In een uitzendconstructie gaat onze medewerker bij de opdrachtgever aan de slag zonder opzegtermijn. De uitzendkracht is bij ons in dienst. Wij doen de loonadministratie en dragen alle risico’s. En de opdrachtgever profiteert van onze maximale flexibiliteit. Onze branchegespecialiseerde teams helpen bij iedere vacature snel en deskundig!
Payrolling
Tijdelijk personeel zelf werven en selecteren, maar vervolgens wel bij Prima Personeel op de loonlijst plaatsen. Dat verstaan wij onder payrolling. Net zoveel flexibiliteit als in een uitzendconstructie en zonder risico’s en administratieve rompslomp voor de opdrachtgever. En het scheelt ook nog eens flink in de kosten.
Detavast
Hierbij spreken we op voorhand af dat de medewerker na een bepaalde periode bij onze opdrachtgever in vaste dienst treedt. Wij verzorgen de werving en selectie van geschikte kandidaten waaruit gekozen kan worden. Eventueel kan de ‘proefperiode’ in overleg verlengd worden. Zo weten medewerker en werkgever zeker dat er sprake is van een goede match voordat definitief een dienstverband wordt aangegaan.
Werving en selectie
In dit geval verzorgen wij de werving en selectie van kandidaten met als doel direct een dienstverband bij de opdrachtgever. Wij nemen het volledige wervings- en selectieproces uit handen. Onze opdrachtgever profiteert maximaal van onze specialistische kennis en ervaring. Maar alle bijbehorende tijdrovende werkzaamheden voeren wij uit.
Collegiale in- en uitleen
Met collegiale in- en uitleen helpt Prima Personeel opdrachtgevers om pieken en dalen in het werk op te vangen. Als bij opdrachtgevers tijdelijk sprake is van teveel vast personeel, dan zorgen onze gespecialiseerde teams dat dit personeel wordt ingezet bij een branchegenoot die tijdelijk juist handen tekort komt. Het personeel blijft gewoon bij de eigen werkgever in dienst zonder onnodig op de bank te hoeven zitten. Zo houden wij bij Prima Personeel alle arbeidskrachten van onze klanten aan het werk!

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Openingstijden, Maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.
Ik wil meer weten 050- 313 82 56