Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

De mooiste opdrachten als zzp'er

Wij zijn Prima ZZP, gespecialiseerd in het bemiddelen tussen zelfstandigen zonder personeel en opdrachtgevers.

Wij mogen ons, als één van de weinige organisaties in Nederland, erkend ZZP-bemiddelaar noemen. Vanuit 8 vestigingen opereren wij in heel Nederland. We weten precies waar bedrijven op zoek zijn naar zelfstandig werkende vakmensen. Ben jij als zpp'er op zoek naar opdrachten waarin je echt alles uit jezelf kunt halen? Maak dan snel kennis met ons.

Ik wil in contact komen met Prima ZZP
Hoe werkt het?
Wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar mooie opdrachten voor jou, je voert de opdracht rechtstreeks uit voor de opdrachtgever. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Dit geeft jou alle ruimte om te doen waar je voor gekozen hebt: als ondernemer bedrijven op jouw manier helpen. Prima ZZP neemt je daarbij allerlei rompslomp uit handen waar je niet echt op zit te wachten; jij wilt immers vooral lekker aan het werk zijn!
Snel aan de slag via Prima ZZP

Als je contact met ons hebt opgenomen en we hebben kennis met je gemaakt, gaan we direct voor je aan het werk. We gaan op zoek naar een opdracht die bij jou past. Als we een mooie opdracht gevonden hebben, stemmen we in overleg met jou het uurtarief af met de opdrachtgever.

Wat vragen we van jou?

We vinden het vooral belangrijk dat je meer dan goed bent in je vak en altijd op de beste manier voor opdrachtgevers werkt. Wanneer je via ons aan de slag gaat vragen we de documenten die jij nodig hebt om als zelfstandige te werken. Helemaal overtuigd van wat Prima ZZP voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en we praten graag met je verder!

Voordelen samenwerking met Prima ZZP

  • We hebben een groot netwerk onder mooie bedrijven in Nederland en we weten vaak als eerste waar nieuwe opdrachten zijn.
  • We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als zzp’er aan de geldende richtlijnen voldoet.
  • Wij screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid.
  • We betalen je factuur binnen 7 dagen. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je opdrachtgever akkoord is met je uren en alle benodigde documenten geregeld zijn.
  • Wij nemen deels je administratie uit handen en zorgen bijvoorbeeld voor goeie dossiervorming voor de wet DBA.
  • Wij zijn (branche)specialist in bemiddeling en we zijn helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We kunnen je dus bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden, van goedgekeurde modelovereenkomsten of van een RI&E-evaluatie.

Onze werkwijze

Self-billing

Een factuur versturen is niet meer nodig. Prima ZZP maakt deze op uit uw naam. De factuur die Prima ZZP stuurt, voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt en aan alle wettelijke eisen. Vanuit ons krijgt u een eigen unieke factuurnummer-reeks. 

Wij verzorgen voor opdrachtgever en zzp'er:
  • Screening zelfstandigheid.
  • Dossier opmaak.
  • Opmaak van modelovereenkomsten en/of contracten.
  • In- en verkoop tussen opdrachtgever en zzp'er.
Maak gebruik van ons netwerk

Wij zijn goed in acquisitie en halen graag mooie opdrachten voor jou binnen. Door ons grote netwerk weten wij door heel Nederland precies waar bedrijven opzoek zijn naar vakmensen. Zo helpen wij zzp'ers aan interessante opdrachten bij mooie bedrijven. Ook wanneer je een eigen opdracht hebt binnengehaald kunnen wij voor jou de bemiddeling en administratieve afhandeling doen. 

Betaling binnen 7 dagen

Wij snappen dat jij als zzp'er een goede en snelle betaling belangrijk vindt. Daarom streven wij er naar om de factuur binnen 7 dagen te betalen.

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Melvin Tuik , Projectmanager ZZP
Ik wil meer weten 088 - 004 52 00