Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

De mooiste opdrachten als ZZP'er

Prima ZZP is een zusterbedrijf van Prima Personeel en gespecialiseerd in het bemiddelen van Zelfstandigen Zonder Personeel. We zijn dus niet echt een uitzendbureau, maar we helpen goede zzp’ers aan interessante opdrachten bij mooie bedrijven. We zitten in Groningen, maar we werken samen met al onze vestigingen. We weten dus voor heel Nederland precies waar bedrijven op zoek zijn naar zelfstandig werkende vakmensen. Ben jij als zzp’er op zoek naar opdrachten waarin je echt alles uit jezelf kunt halen? Maak dan snel kennis met Prima ZZP!


Hoe werkt het?
Als je via ons aan de slag gaat bij één van onze klanten, voer je de opdracht direct uit voor de opdrachtgever. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Dit geeft jou alle ruimte om te doen waar je voor gekozen hebt: als ondernemer bedrijven op jouw manier helpen. Prima ZZP neemt je daarbij allerlei rompslomp uit handen waar je niet echt op zit te wachten; jij wilt immers vooral lekker aan het werk zijn!  
Snel aan de slag via Prima ZZP

Als je contact met ons hebt opgenomen en we hebben kennis met je gemaakt, gaan we direct voor je aan het werk.We gaan op zoek naar een opdracht die bij jou past.Als we een mooie opdracht gevonden hebben, stemmen we in overleg met jou het uurtarief af met de opdrachtgever.Vanaf het moment dat je aan de slag bent factureer je wekelijks je uren aan ons.

  Wat vragen we van jou?
  We vinden het vooral belangrijk dat je meer dan goed bent in je vak en altijd op de beste manier voor opdrachtgevers werkt. Daarnaast vragen we van je dat je ook echt als zelfstandige gescreend bent en een uitreksel van de Kamer van Koophandel kunt overleggen. Helemaal overtuigd van wat Prima ZZP voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en we praten graag met je verder!

  De voordelen van Prima ZZP

  • We hebben een groot netwerk onder mooie bedrijven in Nederland en we weten vaak als eerste waar nieuwe opdrachten zijn.
  • We helpen je aan meerdere opdrachtgevers, zodat je in dit opzicht als zzp’er aan de geldende richtlijnen voldoet.
  • Wij screenen opdrachtgevers op kredietwaardigheid.
  • We betalen je factuur binnen 14 dagen. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je opdrachtgever akkoord is met je uren en alle benodigde documenten geregeld zijn.
  • Wij nemen je alle administratie uit handen en zorgen bijvoorbeeld voor goeie dossiervorming voor de wet DBA.
  • Wij zijn (branche)specialist in bemiddeling en we zijn helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We kunnen je dus bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden, van goedgekeurde modelovereenkomsten of van een RI&E-evaluatie.