Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Opleidingen in de schildersbranche

Prima Schilders Personeel start in samenwerking met TSH vakopleidingen voor het vierde jaar de schildersopleiding met baangarantie. Voor dit opleidingstraject zijn wij op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende mensen die het schildersvak graag willen leren. Na dit traject beheers jij de basiskennis van het schildersvak en mag jij je met trots schilder noemen!

Het opleidingstraject

Opleiding (week 1 t/m 12)
De eerste 8 weken zal je de basiskennis van het schildersvak verwerven door middel van praktijk- en theorie lessen van een ervaren allround schilder. Je gaat vijf dagen in de week naar school met behoud van je uitkering, op de praktijklocatie van prima Schilders in Groningen. Na deze periode ga je 4 weken lang aan het schilderen op een speciaal leerlingenproject.
Stage (week 13 t/m 24)
Na de opleiding breekt de fulltime stage periode, van 12 weken, aan om werkervaring op te doen. Prima Schilders zorgt in samenwerking met de schildersbedrijven voor een stageplek. De reiskosten naar je stageplek worden vergoed. Ook de stage periode is met behoud van je uitkering.
Baangarantie (week 25 t/m 46 of 50)
Wanneer jij je opleiding en stageperiode succesvol hebt afgerond, biedt Prima Schilders jou een arbeidsovereenkomst van 22 tot 26 weken aan en verdien je je eigen salaris!

Kwalificaties en aanmelden

Instroomeisen
Tot de doelgroep behoren niet-werkende werkzoekenden.

Overige eisen zijn:
  • niveau vanaf VMBO BB;
  • voldoende beheersing van de Nederlandse taal;
  • bereid zijn om 1 uur reistijd naar werk te accepteren wanneer nodig;
  • bereid zijn om ook andere werkzaamheden te aanvaarden zoals monteren en opruimen;
  • in bezit zijn van een rijbewijs.
Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar schilders@prima.nl 

Vanuit alle sollicitaties worden er kandidaten geselecteerd voor een eerste gesprek bij Prima Schilders. Wanneer je door bent word je uitgenodigd voor een tweede gesprek bij TSH Vakopleidingen voor een tweede en laatste gesprek.

Het schilderstraject voor 2018 is recent gestart. Vraag daarom bij onze collega's naar de mogelijkheden.