×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Opleidingstraject tot Schilder

Start: 6 januari 2020 in Groningen

Altijd al gedroomd van een baan in de schildersbranche, maar nooit de stap durven of kunnen nemen? Dan is dit je kans! Wij bieden jou de mogelijkheid om schilder te worden. De eerste 12 weken van het opleidingstraject leer je in de werkplaats, onder begeleiding van een erkende leermeester, de basis van het vak. Daarna ga je 12 weken stage lopen om je basiskennis in de praktijk te brengen. Wanneer jij je opleiding en stageperiode succesvol hebt afgerond, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan!Direct aanmelden

Deelnemende vestigingen

Vanuit onze drie noordelijke vestigingen kun je deelnemen aan het opleidingstraject tot Schilder. Je volgt de opleiding in Groningen, maar loopt stage en gaat werken bij een bedrijf bij jou in de buurt.


Groningen

Hooghoudtstraat 2 
T: 050 - 365 35 57

E: schilders@prima.nl

Emmen

Wimbledon 18     
T: 0591 - 72 62 35

E: schilders@prima.nl

Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
T: 058 - 204 52 55

E: schilders@prima.nl

Meer informatie en aanmelden

De selectieprocedure voor dit opleidingstraject bestaat uit een eerste gesprek bij ons op kantoor én een tweede gesprek plus assessment bij onze opleider TSH Vakopleidingen. Het traject heeft als voordeel dat je zelf geen lesgeld hoeft te betalen; dat betalen wij namelijk voor je. Ook de benodigdheden zoals werkkleding of gereedschap zijn voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jij een geschikte stageplaats krijgt en dat de reiskosten naar jouw stageplek worden vergoed. Let op: In overleg met het UWV en de Gemeente zullen de eerste 24 weken van de opleiding met behoud van uitkering zijn.


Meld je nu aan!

Graag meld ik mij aan voor het Opleidingstraject tot Schilder:
Clear selectionBrowse...
Versturen

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Marloes Schuiling, Branchemanager Schilders
Ik wil meer weten 0591 - 72 62 35