Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Opleidingstraject tot Schilder

Start: januari 2020

Altijd al gedroomd van een baan in de schildersbranche, maar nooit de stap durven of kunnen nemen? Dan is dit je kans! Wij bieden jou de mogelijkheid om schilder te worden. De eerste 12 weken van het opleidingstraject leer je in de werkplaats, onder begeleiding van een erkende leermeester, de basis van het vak. Daarna ga je 12 weken stage lopen om je basiskennis in de praktijk te brengen. Wanneer jij je opleiding en stageperiode succesvol hebt afgerond, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan!


Direct aanmelden

Opleidingslocaties

Groningen

Hooghoudtstraat 2 
T: 050 - 365 35 57

E: schilders@prima.nl

Emmen

Wimbledon 18     
T: 0591 - 72 62 35

E: schilders@prima.nl

Leeuwarden

Harlingerstraatweg 103
T: 058 - 204 52 55

E: schilders@prima.nl

Meer informatie en aanmelden

De selectieprocedure voor dit opleidingstraject bestaat uit een eerste gesprek bij ons op kantoor én een tweede gesprek plus assessment bij onze opleider TSH Vakopleidingen. Het traject heeft als voordeel dat je zelf geen lesgeld hoeft te betalen; dat betalen wij namelijk voor je. Ook de benodigdheden zoals werkkleding of gereedschap zijn voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jij een geschikte stageplaats krijgt en dat de reiskosten naar jouw stageplek worden vergoed. 

Aanmelden
Helaas kun je je nog niet aanmelden voor de opleiding die begin volgend jaar start. Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden wij je kunnen bieden vóór januari 2020? Neem dan snel contact met ons op! 

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Marloes Schuiling, Branchemanager Schilders
Ik wil meer weten 0591 - 72 62 35