×Actief Techniek Prima Personeel gaat vanaf 1 januari 2020 verder onder de naam Actief Techniek.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen

Uitzenden en bemiddeling via Prima Personeel

Als het gaat om uitzenden en bemiddelen in onze vakgebieden is Prima Personeel de beste keuze. Voor vakmensen, maar ook voor werkgevers. Wij hebben een unieke aanpak en een bijzondere bedrijfscultuur. En dat merk je direct als je in contact komt met een branchespecialist bij één van onze vestigingen.


Missie en visie

Het is de missie van Prima Personeel bedrijven in de breedste zin te ondersteunen bij de inzet van flexibel personeel. En we dragen structureel bij aan de ontwikkeling van onze vakmensen. In onze visie staat specialisatie centraal. Diepgaande kennis van de branches waarin we actief zijn, zien we als voorwaarde om klanten en vakmensen zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Onze kernwaarden

We zijn ondernemend
Net als onze klanten zijn we erg ondernemend. In die zin spreken we helemaal de taal van onze opdrachtgevers. We timmeren flink aan de weg en we willen echt het beste bureau zijn op het gebied van flexibele inzet van personeel. En daar profiteren ook onze vakmensen van. Veel leuk werk binnen mooie projecten voor steeds meer interessante bedrijven. In heel Nederland. We zijn 24/7 bereikbaar en we gaan risico’s niet uit de weg. En we investeren steeds in de ontwikkeling van onze mensen, in de relatie met klanten en in onze eigen organisatie. We denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.
We zijn gespecialiseerd
We werken met projectmanagers die gespecialiseerd zijn in een bepaalde branche. Zij kennen als geen ander de behoeften van de bedrijven en weten de weg te vinden naar de beste uitzendkrachten. Zowel voor werkgevers als voor medewerkers zijn onze specialisten een deskundige gesprekspartner op niveau. Ervaren adviseurs die voor elk personeelsvraagstuk een passende oplossing hebben. En die op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen in hun branche. 
We zijn betrokken
Bij ons staat bij alles de mens centraal. Mensen maken in onze ogen het verschil. Dit zie je terug in onze persoonlijke benadering en de oprechte aandacht voor zowel medewerkers als klanten. We voelen ons echt betrokken en we vinden open en langdurige relaties cruciaal.

Wil je meer weten? Bel mij gerust!

Openingstijden, Maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.
Ik wil meer weten 050- 313 82 56