Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Vacatures en opdrachten voor de lasser, timmerman, installatiemonteur, hovenier, schilder, fitter en elektromonteur.
Een betrouwbare partnerIn techniek, bouw en groen

Vakmensen tijdelijk en vast

Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op de specifieke behoefte van opdrachtgevers. We leveren snel de beste vakmensen voor tijdelijke inzet op functies. Maar ook bij het invullen van vaste vacatures helpen we werkgevers graag en goed.

Lees hier onze oplossingen voor elk personeelsvraagstuk.

Onze diensten

Uitzenden

Wij hebben de beste en meest gemotiveerde vakmensen voor uitzendbanen. Mensen met exact de kennis en ervaring die nodig zijn. In een uitzendconstructie gaat onze medewerker bij de opdrachtgever aan de slag zonder opzegtermijn. De uitzendkracht is bij ons in dienst. Wij doen de loonadministratie en dragen alle risico’s. En de opdrachtgever profiteert van onze maximale flexibiliteit. Onze branchegespecialiseerde teams helpen bij iedere vacature snel en deskundig! 

Payrolling

Tijdelijk personeel zelf werven en selecteren, maar vervolgens wel bij Prima Personeel op de loonlijst plaatsen. Dat verstaan wij onder payrolling. Net zoveel flexibiliteit als in een uitzendconstructie en zonder risico’s en administratieve rompslomp voor de opdrachtgever. En het scheelt ook nog eens flink in de kosten.

Detavast

Hierbij spreken we op voorhand af dat de medewerker na een bepaalde periode bij onze opdrachtgever in vaste dienst treedt. Wij verzorgen de werving en selectie van geschikte kandidaten waaruit gekozen kan worden. Eventueel kan de ‘proefperiode’ in overleg verlengd worden. Zo weten medewerker en werkgever zeker dat er sprake is van een goede match voordat definitief een dienstverband wordt aangegaan.

Werving en selectie

In dit geval verzorgen wij de werving en selectie van kandidaten met als doel direct een dienstverband bij de opdrachtgever. Wij nemen het volledige wervings- en selectieproces uit handen. Onze opdrachtgever profiteert maximaal van onze specialistische kennis en ervaring. Maar alle bijbehorende tijdrovende werkzaamheden voeren wij uit.

ZZP'ers inhuren

Wij hebben veel ervaring in het bemiddelen van zzp’ers voor vacatures bij opdrachtgevers. Binnen Prima Personeel hebben we zelfs een aparte afdeling hiervoor: Prima ZZP. We weten daardoor precies hoe we deze groep zelfstandigen kunnen bereiken en moeten aanspreken. Snel de passende zzp’er voor iedere functie!

Collegiale in- en uitleen

Met collegiale in- en uitleen helpt Prima Personeel opdrachtgevers om pieken en dalen in het werk op te vangen. Als bij opdrachtgevers tijdelijk sprake is van teveel vast personeel, dan zorgen onze gespecialiseerde teams dat dit personeel wordt ingezet bij een branchegenoot die tijdelijk juist handen tekort komt. Het personeel blijft gewoon bij de eigen werkgever in dienst zonder onnodig op de bank te hoeven zitten. Zo houden wij bij Prima Personeel alle arbeidskrachten van onze klanten aan het werk!