Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Vacatures en opdrachten voor de lasser, timmerman, installatiemonteur, hovenier, schilder, fitter en elektromonteur.
Kennis en ervaring toevoegenLeerlingen voor opdrachten in techniek, bouw en groen

Leerlingen

Bij Prima Personeel investeren we doorlopend in het opleiden van vakmensen. We zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf in onder meer de bouw, installatietechniek, metaal en in de groenvoorziening. De wereld staat niet stil en we vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun werk altijd goed kunnen doen. Zo hebben we bijvoorbeeld een nauwe samenwerking met TSH Vakopleidingen. En als we denken dat dit beter is, helpen we onze mensen ook bij omscholing. Op deze manier weten onze opdrachtgevers zeker dat het personeel dat we inzetten altijd optimaal gekwalificeerd is.

Impressie schilders opleiding
Om onze mensen ook in de praktijk van alledag ervaring op te laten doen werken we met veel bedrijven samen die leerlingplaatsen bieden. We zetten onze gemotiveerde krachten dan in bij opdrachtgevers, ook als onze medewerker misschien nog niet over de vereiste papieren beschikt. We hebben verschillende opleidingstrajecten. Zo kunnen opdrachtgevers profiteren van een enthousiaste kracht die elke dag een beetje vakbekwamer wordt. En de leerling zelf kan straks vrolijk zwaaien met een mooi vakdiploma.

Opdrachtgever en plaats voor een leerling? Neem dan nu contact op met één van onze collega’s om de mogelijkheden met elkaar te bespreken!